Veiligheidskundige

De veiligheidskundige van RBC adviseert u over het veilig en gezond werken tijdens risicovolle werkzaamheden. Vanuit de wettelijke normen en kaders adviseert onze veiligheidskundige binnen het geldende VGM beleid.

Onze safety experts beheren de veiligheidsprocessen en weten zich van andere organisaties te onderscheiden door nét een stapje verder te gaan. Samen beheren en waarborgen wij de veiligheid op uw werkvloer.

Middelbaar veiligheidskundige (MVK)

Onze middelbaar veiligheidskundige (MVK) controleert de veiligheid op de werkvloer en signaleert onveilige en ongezonde situaties. Daarnaast adviseert hij oplossingen voor veiligheidsvraagstukken. Hij is inzetbaar als controleur, adviseur en coördinator voor het uitvoeren en behouden van het veiligheidsbeleid.

Hoger veiligheidskundige (HVK)

De hoger veiligheidskundige van RBC inventariseert, controleert, adviseert en evalueert de risico’s van onveilige werksituaties. Hij schrijft het beleid om de gezondheid en de veiligheid binnen uw organisatie te waarborgen.

Voor meer informatie over het inzetten van de juiste veiligheidskundige voor uw project, neem dan contact met ons op via +31 (0)10 288 02 28.

Advies of offerte nodig?

Heeft u vragen of wenst u passend advies, neem dan contact met ons op.