Rope Access voor veilig werken op hoogte

RBC is compleet in veiligheid, wist u dat het reddingsteam van RBC ook inzetbaar is voor Rope Access werk? Veel activiteiten in de industriële en maritieme sector zijn moeilijk toegankelijk met steigers, mobiele kranen en/of andere middelen. Rope Access is de manier waarbij het werk veilig, goed, snel en met lage kosten uitgevoerd kan worden.

Door IRATA als basis te gebruiken met twee onafhankelijke ankerpunten en werklijnen, is het mogelijk dat het reddingsteam van RBC het meeste werk op hoogte en /of in besloten ruimtes op een veilige en efficiënte manier kan uitvoeren. Van inspecties tot installatie projecten, heeft Rope Access unieke voordelen ten opzichte van andere methodes, inclusief relatief lage kosten en veel flexibeler in de uitvoering.

Voordelen Rope Acces:

  • Verhoogd de veiligheid bij werken op hoogte.
  • Vereenvoudigd de toegang tot moeilijk te bereiken locaties.
  • Snelle opstart- en demontagetijd (enkele minuten/paar uur).
  • Werkt efficiënt, flexibel en vaak kostenbesparend.
  • Weinig tot geen overlast voor de omgeving en het milieu.

Meer informatie over veilig werken op hoogtes?

Heeft u een klus op hoogte en bent u benieuwd wat het reddingsteam van RBC hierin kan betekenen Neem gerust contact met ons op via +31(0)10 288 02 27 voor advies of een offerte op maat. Onze experts helpen u graag verder!

Veiligheidspersoneel nodig?

Met onze safety experts haalt u jaren kennis en ervaring op de werkvloer. Voor advies of een passende offerte, neem dan contact met ons op.