Rijksgediplomeerd Brandwacht / Manschap

Een Rijksgediplomeerd Brandwacht of Manschap houdt toezicht op (brand)gevaarlijke situaties en risicowerkzaamheden. Ook kunnen ze toezichthouden op de brandbeveiliging ten tijde van het onderhoud of storing van uw brandmeldinstallatie. Ze zijn opgeleid en getraind volgens eisen vanuit de brandweer. Naast de preventieve taken kunnen ze ook repressief ingezet worden. Rijksgediplomeerd Brandwacht of Manschap worden vaak vanuit het advies of eis van een verzekeringsmaatschappij, toezichthouder of vergunning ingezet. Ze waarborgen de veiligheid en daarmee de continuïteit van uw dagelijkse werkzaamheden. Overal in Nederland heeft u binnen 24 uur één of meerdere van onze Rijksgediplomeerd Brandwacht of Manschap op locatie.

De Rijksgediplomeerd Brandwacht (Manschap) van RBC zijn o.a. opgeleid voor:

  • Preventief toezicht houden op brandgevaarlijke situaties
  • Brandbestrijding
  • Bluswerkzaamheden
  • Technische hulpverlening
  • Gevaarlijke stoffen

Materiaal leveren

Naast het leveren van veiligheidspersoneel leveren wij ook het materiaal dat nodig is bij het werk. Wij verhuren en verkopen uiteenlopende veiligheidsmiddelen, zoals gasmeetapparatuur, ademlucht, blusmateriaal en (persoonlijke) beschermingsmiddelen. Zowel voor korte als lange perioden. Ook voor last minute aanvragen kunt u bij ons terecht. De veiligheidsmiddelen leveren wij veelal direct uit eigen voorraad, in perfecte staat en voorzien van keuringsrapporten. In de RBC Safety Shop vindt u een compleet aanbod aan veiligheidsmiddelen.

Rijksgediplomeerd Brandwacht / Manschap huren?

Een Rijksgediplomeerd Brandwacht of Manschap huren van RBC is een betrouwbare keuze. Wij zijn binnen 24 uur op locatie en 24/7 bereikbaar. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.