Mangatwacht

Tijdens een turnaround, shutdown, onderhoudstop, projecten, ad-hoc en regulier werk zorgt de Mangatwacht (Buitenwacht) van RBC dat de werkzaamheden veilig verlopen. De Mangatwacht controleert of er aan alle veiligheidseisen wordt voldaan en houdt toezicht over de veiligheid van de mensen in de besloten ruimte.

De mangatwacht van RBC beschikt over de benodigde opleiding, ervaring en wordt vaak samen met een Rescue Team geadviseerd tijdens werkzaamheden met veiligheidsrisico’s. Binnen RBC beschikken wij over zéér ervaren en gecertificeerde Rescue Teams.

Veilig een besloten ruimtes betreden

Onze mangatwacht (buitenwacht) is gespecialiseerd in het veilig betreden van besloten ruimtes. Hij waarborgt de veiligheid van uw werknemers tijdens risicovolle werkzaamheden en past zijn kennis en kunde toe om een veilige werkomgeving in de besloten ruimte te creëren, behouden en neemt direct actie bij mogelijke onveilige situaties.

Kenmerken besloten ruimte

Een besloten ruimte is een term die gebruikt wordt voor ruimten met één of meer van de volgende kenmerken:

  • Gesloten of deels open;
  • Beperkte toegangs- en vluchtmogelijkheden,
  • Niet ontworpen voor het verblijf van personen;
  • Mogelijk aanwezige resten van giftige of brandgevaarlijke stoffen en/of te weinig zuurstof.

Materialen huren?

Naast het leveren van de mangatwacht leveren wij ook materialen die nodig zijn bij het werk. Wij verhuren en verkopen uiteenlopende veiligheidsmiddelen, zoals gasmeetapparatuur, ademlucht, blusmateriaal en (persoonlijke) beschermingsmiddelen. De veiligheidsmiddelen leveren wij veelal direct uit eigen voorraad, in perfecte staat en voorzien van keuringsrapporten.

Mangatwacht nodig?

Met de Mangatwacht van RBC haalt u jaren kennis en ervaring op de werkvloer. Voor advies of een passende offerte, neem dan contact met ons op via +31 (0)10 288 02 28.