Industriële Brandwacht nodig?

De Industriële Brandwacht van RBC is inzetbaar tijdens shutdowns, onderhoudstops, projecten en ad-hoc en regulier werk. Hij houdt preventief toezicht tijdens risicovolle werkzaamheden en brandgevaarlijke situaties. De Brandwacht van RBC heeft kennis en ervaring met het meten van explosieve en toxische omgevingen en grijpt bij incidenten snel en vakbekwaam in. Daarnaast is hij gecertificeerd in gasmeten, kleine blusmiddelen en het verlenen van eerste hulp bij een ongeval. Een Industriële Brandwacht wordt veelal ingezet in de petrochemie, industrie en maritieme sector.

Brandwacht huren

Een Brandwacht huren van RBC is een betrouwbare keuze. Wij zijn binnen 24 uur op locatie, 24/7 inzetbaar, 365 dagen per jaar bereikbaar en in heel Nederland én België aan het werk. Onze brandwachten zijn het visitekaartje van uw organisatie en waarborgen deskundig de veiligheid op uw werkvloer.

Veiligheidsmaterialen huren

Naast het leveren van Brandwachten verzorgen wij ook complete veiligheidsuitrusting om werknemers te beschermen tijdens het werk. Wij verhuren en verkopen uiteenlopende veiligheidsmiddelen, zoals gasmeetapparatuur, ademlucht, blusmateriaal en (persoonlijke) beschermingsmiddelen. Zowel voor korte als lange perioden. Ook voor last minute aanvragen kunt u bij ons terecht. De veiligheidsmiddelen leveren wij veelal direct uit eigen voorraad, in perfecte staat en voorzien van keuringsrapporten.
In de RBC Safety Shop vindt u een compleet aanbod aan veiligheidsmiddelen.

Ervaren Brandwacht nodig?

Huur direct een ervaren Brandwacht bij RBC! Dé veiligheidsexperts binnen de Industriële en Maritieme sector. Voor meer informatie of een passende offerte, neem dan contact met ons op.