Brandwacht

De (industriële) brandwacht van RBC is inzetbaar tijdens shutdowns, onderhoudstops, projecten en ad-hoc en regulier werk. De brandwacht houden preventief toezicht tijdens risicovolle werkzaamheden en brandgevaarlijke situaties. De brandwacht van RBC heeft kennis en ervaring met het meten van explosieve en toxische omgevingen en grijpt bij incidenten snel en vakbekwaam in. Daarnaast is onze brandwacht gecertificeerd in gasmeten, kleine blusmiddelen en het verlenen van eerste hulp bij een ongeval. Een (industriële) brandwacht wordt veelal ingezet in de petrochemie, industrie en maritieme sector.

RBC Brandwacht huren

Een Brandwacht huren van RBC is een betrouwbare keuze. Wij zijn binnen 2 uur op locatie, 24/7 inzetbaar, 365 dagen per jaar bereikbaar en in heel Nederland én België aan het werk. Onze brandwachten zijn het visitekaartje van uw organisatie en waarborgen deskundig de veiligheid op uw werkvloer.

Ervaren Brandwacht nodig?

Huur direct een ervaren Brandwacht bij RBC! Dé veiligheidsexperts binnen de Industriële en Maritieme sector. Voor meer informatie of een passende offerte, neem dan contact met ons op.