Bedrijfshulpverlener

RBC medewerkers zijn opgeleid als bedrijfshulpverlener. In geval van een ongewenste gebeurtenis kan er dan ook direct hulp geboden worden in de vorm van eerste hulp, brandbestrijding, ontruiming en alarmering als elke seconde telt. Op basis van uw wensen bieden wij een passend pakket aan om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen.

Werkzaamheden BHV’er:

  • Veiligheid waarborgen en verlenen eerste hulp
  • Bestrijden van een beginnende (kleine) brand
  • Alarmeren en evacueren personeel
  • Ondersteunen van hulpdiensten

BHV’er huren

Heeft u een bedrijfshulpverlener nodig? Wij verhuren 24/7 ervaren en volledig gekwalificeerde bedrijfshulpverleners (BHV’ers) aan diverse industriële bedrijven en locaties. De BHV’ers van RBC voldoen aan alle eisen en zijn veelal ervaren Brandwachten of Security Host. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Medische materialen

Vanuit onze RBC Safety Shop verhuren en verkopen wij ook veiligheidsmaterialen, zoals medische materialen, (persoonlijke) beschermingsmiddelen, adembescherming en communicatietools. Zowel voor korte als lange perioden. Ook voor last minute aanvragen kunt u bij ons terecht. De veiligheidsmaterialen leveren wij veelal direct uit eigen voorraad, in perfecte staat en voorzien van keuringsrapporten.

Veiligheidspersoneel nodig?

Met onze safety experts haalt u jaren kennis en ervaring op de werkvloer. Voor advies of een passende offerte, neem dan contact met ons op.