Veiligheidspersoneel

De meest diverse en risicovolle werkzaamheden wordt door het veiligheidspersoneel van RBC veilig begeleid. Of het nu gaat om turnarounds, stop of revisie, ad-hoc opdrachten, korte of lange projecten, RBC biedt een compleet assortiment aan veiligheidspersoneel, middelen, technische oplossingen en service aan voor verschillende sectoren. Ons doel is om u compleet te ontzorgen en een veilige en gezonde werkomgeving te garanderen.

Vakmensen in elke situatie

Binnen RBC hechten wij veel waarde aan hooggekwalificeerd personeel. Vakmensen die exact weten wat te doen in elke situatie. Wij verhuren o.a. ervaren brandwachten, manschappen, mangatwachten, gasanalisten, rescue teams, veiligheidskundigen (operationeel- middelbaar- en hoger veiligheidskundige), projectleiders, safety officers, permit coördinatie, bedrijfshulpverleners, engineers en observanten.

Wij gaan nét een stapje verder

Onze ervaren veiligheidsexperts weten zich van andere organisaties te onderscheiden door net een stapje verder te gaan. Ondersteund door veiligheidsmiddelen en technische oplossingen staan wij garant voor deskundige begeleiding die bijdraagt aan de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Het gebruik van technische oplossingen biedt een hogere kwaliteit aan veiligheid en is kostenbesparend voor uw project.

Veiligheidsrisico’s uitsluiten en waarborgen

RBC doet er alles aan om veiligheidsrisico’s uit te sluiten. Onze safety experts zijn toegewijd om de veiligheid van uw mensen en anderen op de locatie te waarborgen. Wij inventariseren samen met u vooraf de risico’s en stemmen de juist preventieve veiligheidsmaatregelen af.

Veiligheidspersoneel opleidingen en trainingen

Om een hoog niveau te bereiken en te behouden, ontvangt ons veiligheidspersoneel een uitgebreid pakket aan opleidingen en trainingen via RBC Trainingen. Deze kennis wordt regelmatig herhaald door diverse herhalingsopleidingen en trainingen. Zo blijft ons personeel getraind en compleet op de hoogte van de laatste veiligheidsontwikkelingen.

Veiligheidspersoneel nodig?

Met onze safety experts haalt u jaren kennis en ervaring op de werkvloer. Voor advies of een passende offerte, neem dan contact met ons op.