Werkschoenen

Enig resultaat

Werkschoenen

Op zoek naar S3 werkschoenen? Wij bieden veilige en comfortabele werkschoenen aan voor heren en dames met een S3 bescherming tegen scherpe en vallende objecten. Ook ontlasten de werkschoenen je gewrichten, zijn ze geheel waterproof én metaalvrij. Ideaal voor gebruik in de haven, industrie of in de maritieme sector.

Service en Onderhoud veiligheidsmiddelen

Naast de verkoop en verhuur van veiligheidsmiddelen beschikken wij ook over een eigen ruime werkplaats met gecertificeerde en ervaren monteurs die de materialen in onze service center onderhouden en gereedmaken voor een inzet de volgende dag. Meer informatie over veiligheidsmiddelen of specifieke wensen kunt u opvragen via info@rbc-group.eu of telefonisch via +31(0)10 288 02 28. Wij helpen u graag verder.

Safety Shop op locatie

Tijdens een turnaround, shutdown of onderhoudsstop is de toestroom van (externe) werknemers groot. Alle werknemers moeten voorzien worden van de vereiste veiligheidsmiddelen. Met de Safety Shop van RBC worden de veiligheidsmiddelen 24/7 beheerd en gedistribueerd over de locatie. Ons systeem houdt nauwkeurig de uitgifte en teruggave in de gaten, waardoor wij kunnen inspelen op de voorraadbehoeften. De veiligheidsmiddelen die uit de Safety Shop worden gebruikt, worden digitaal geregistreerd in het systeem en eventueel weer gereinigd of vervangen. Alle gemachtigde personen ontvangen een persoonsgebonden pas, waaraan de naam, bedrijfsnaam en tijdstip van uitgifte en teruggave wordt gekoppeld. De uitgifte van de middelen wordt hierdoor volledig beheerd en controleerbaar.