Oefenmaterialen

Toont alle 5 resultaten

Oefenmaterialen

Oefenmaterialen bieden hulp tijdens het oefenen van een calamiteit. Met oefenmaterialen, zoals rookmachines en oefenpoppen kan er een realistisch scenario nagebootst worden om zo uw veiligheidspersoneel up to date te houden. Voor meer informatie over onze oefenmaterialen of advies, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Veiligheidsuitrusting huren of kopen

RBC levert complete veiligheidsuitrusting om uw werknemers te beschermen in risicovolle situaties. Wij verhuren en verkopen uiteenlopende veiligheidsmiddelen, zoals detectieapparatuur, adembescherming, (persoonlijke) beschermingsmiddelen, valbeveiliging en communicatietools. Zowel voor korte als lange perioden. Ook voor last minute aanvragen kunt u bij ons terecht. De veiligheidsmiddelen leveren wij veelal direct uit eigen voorraad, in perfecte staat en voorzien van keuringsrapporten. In de RBC Safety Shop vindt u een compleet aanbod aan veiligheidsmiddelen.

Service en Onderhoud veiligheidsmiddelen

Naast eigen veiligheidsmiddelen beschikken wij ook over een eigen ruime werkplaats met gecertificeerde en ervaren monteurs die de materialen in onze service center onderhouden en gereedmaken voor een inzet de volgende dag.

Safety Shop op locatie

Tijdens een turnaround, shutdown of onderhoudsstop is de toestroom van (externe) werknemers groot. Alle werknemers moeten voorzien worden van de vereiste veiligheidsmiddelen. Met de Safety Shop van RBC worden de veiligheidsmiddelen 24/7 beheerd en gedistribueerd over de locatie. Ons systeem houdt nauwkeurig de uitgifte en teruggave in de gaten, waardoor wij kunnen inspelen op de voorraadbehoeften. De veiligheidsmiddelen die uit de Safety Shop worden gebruikt, worden digitaal geregistreerd in het systeem en eventueel weer gereinigd of vervangen. Alle gemachtigde personen ontvangen een persoonsgebonden pas, waaraan de naam, bedrijfsnaam en tijdstip van uitgifte en teruggave wordt gekoppeld. De uitgifte van de middelen wordt hierdoor volledig beheerd en controleerbaar.