Gasdetectie

Toont alle 9 resultaten

Gasdetectie

Gasdetectie wordt gebruikt in besloten ruimtes om eventuele aanwezige gassen te meten. Wanneer een bepaald gevaarlijk gas aanwezig is geeft de detector een alarm af waardoor werknemers direct actie kunnen ondernemen. RBC verhuurt en verkoopt draagbare gasdetectie met enkelvoudige- en multigas sensoren.

Gasdetectie huren

Wilt u gasdetectie huren? Bij RBC kunt u verschillende merken detectoren huren én binnen 24 uur gereed. Welke type het beste bij u past, is afhankelijk van uw locatie, wensen en de verschillende bronnen die eventueel een gevaar vormen.

Gasdetector kalibreren

Om zeker te zijn van een betrouwbare werking van uw gasdetectieapparatuur is het van belang dat u de gasdetector periodiek laat kalibreren. Wij beschikken over een eigen ruime werkplaats met gecertificeerde en ervaren monteurs die de veiligheidsmaterialen inspecteren en kalibreren voor een inzet de volgende dag. De inspectie bestaat uit een visuele inspectie, uitvoeren nulpunt kalibratie, kalibratie van de sensor en controle van de verschillende alarmen.

Advies of service nodig?

Voor meer informatie over gasdetectie huren, kopen of kalibratie, neem dan contact met ons op. Onze safety experts helpen u graag verder.