Brandblusmiddelen

Toont alle 16 resultaten

Brandblusmiddelen

Een brandblusser is een klein blusmiddel dat geschikt is voor het blussen van een beginnende brand. Wij bieden verschillende erkende brandblussers aan zoals, poederblussers, schuimblussers, vetbrandblussers en CO2 brandblussers. Welke type brandblusser geschikt is voor uw situatie is afhankelijk van de omgeving.

Service en onderhoud brandblussers

Naast de verhuur en verkoop van brandblussers beschikken wij ook over een eigen ruime werkplaats met gecertificeerde en ervaren monteurs die de brandblussers in onze service center onderhouden en gereedmaken voor een inzet de volgende dag.

Safety Shop op locatie

Tijdens een turnaround, shutdown of onderhoudsstop is de toestroom van (externe) werknemers groot. Alle werknemers moeten voorzien worden van de vereiste veiligheidsmiddelen. Met de Safety Shop van RBC worden de veiligheidsmiddelen 24/7 beheerd en gedistribueerd over de locatie. Ons systeem houdt nauwkeurig de uitgifte en teruggave in de gaten, waardoor wij kunnen inspelen op de voorraadbehoeften. De veiligheidsmiddelen die uit de Safety Shop worden gebruikt, worden digitaal geregistreerd in het systeem en eventueel weer gereinigd of vervangen. Alle gemachtigde personen ontvangen een persoonsgebonden pas, waaraan de naam, bedrijfsnaam en tijdstip van uitgifte en teruggave wordt gekoppeld. De uitgifte van de middelen wordt hierdoor volledig beheerd en controleerbaar.

Voor meer informatie, advies of een gepaste offerte, neem dan contact met ons op via info@rbc-group.eu of telefonisch via +31(0)10 288 02 28. Wij helpen u graag verder.