Cilinders

Toont alle 3 resultaten

Cilinders

RBC levert complete veiligheidsuitrusting om uw werknemers te beschermen in risicovolle situaties. Wij verhuren en verkopen uiteenlopende veiligheidsmiddelen, zoals cilinders, detectieapparatuur, adembescherming, (persoonlijke) beschermingsmiddelen, valbeveiliging en communicatietools. Zowel voor korte als lange perioden. Ook voor last minute aanvragen kunt u bij ons terecht. De veiligheidsmiddelen leveren wij veelal direct uit eigen voorraad, in perfecte staat en voorzien van keuringsrapporten. In de RBC Safety Shop vindt u een compleet aanbod aan veiligheidsmiddelen.

Service en Onderhoud cilinders

Ademluchtcilinders dienen jaarlijks geïnspecteerd te worden. Onze monteurs inspecteren de ademluchtcilinder op corrosie (stalen ademluchtcilinders), staat van de afsluiter, hervuldatum en de algemene staat van de ademluchtcilinder. Naast de jaarlijkse inspectie moet de ademluchtcilinder ook om de zes maanden bijgevuld worden om de goede luchtkwaliteit te behouden en om de vijf jaar worden geperst.

Wilt u meer informatie over het onderhouden van uw ademluchtcilinders of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via info@rbc-group.eu of telefonisch via +31(0)10 288 02 28. Wij helpen u graag verder.

Safety Shop op locatie

Tijdens een turnaround, shutdown of onderhoudsstop is de toestroom van (externe) werknemers groot. Alle werknemers moeten voorzien worden van de vereiste veiligheidsmiddelen. Met de Safety Shop van RBC worden de veiligheidsmiddelen 24/7 beheerd en gedistribueerd over de locatie. Ons systeem houdt nauwkeurig de uitgifte en teruggave in de gaten, waardoor wij kunnen inspelen op de voorraadbehoeften. De veiligheidsmiddelen die uit de Safety Shop worden gebruikt, worden digitaal geregistreerd in het systeem en eventueel weer gereinigd of vervangen. Alle gemachtigde personen ontvangen een persoonsgebonden pas, waaraan de naam, bedrijfsnaam en tijdstip van uitgifte en teruggave wordt gekoppeld. De uitgifte van de middelen wordt hierdoor volledig beheerd en controleerbaar.