Ademluchtmaskers

Toont alle 2 resultaten

Ademluchtmaskers

Adembescherming wordt in veel werkomgevingen gebruikt en is één van de belangrijkste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) om te dragen. Het inademen van vervuilde lucht doet namelijk niet direct pijn, maar kan wel levensbedreigend zijn. Goede ademhalingsbescherming maakt dat u geen schadelijke stoffen inademt en voorkomt vergiftiging. RBC biedt een breed assortiment aan complete adembescherming, zoals ademluchtmaskers, ademluchttoestellen, filters, onafhankelijke adembescherming en aanblaassystemen.

Huren en kopen

RBC levert complete veiligheidsuitrusting om uw werknemers te beschermen in risicovolle situaties. Wij verhuren en verkopen uiteenlopende veiligheidsmiddelen, zoals ademluchtmaskers, detectieapparatuur, (persoonlijke) beschermingsmiddelen, valbeveiliging en communicatietools. Zowel voor korte als lange perioden. Ook voor last minute aanvragen kunt u bij ons terecht. De veiligheidsmiddelen leveren wij veelal direct uit eigen voorraad, in perfecte staat en voorzien van keuringsrapporten. In onze RBC safety shop vindt u een compleet aanbod aan veiligheidsmiddelen.

Service en onderhoud ademluchtmaskers

Naast eigen veiligheidsmiddelen beschikken wij ook over een eigen werkplaats met gecertificeerde en ervaren monteurs die de materialen in onze service center onderhouden en gereedmaken voor een inzet de volgende dag.

Meer informatie over veiligheidsmiddelen of specifieke wensen kunt u opvragen via info@rbc-group.eu of telefonisch via +31(0)10 288 02 28. Wij helpen u graag verder.

Safety Shop op locatie

Tijdens een turnaround, shutdown of onderhoudsstop is de toestroom van (externe) werknemers groot. Alle werknemers moeten voorzien worden van de vereiste veiligheidsmiddelen. Met de Safety Shop van RBC worden de veiligheidsmiddelen 24/7 beheerd en gedistribueerd over de locatie. Ons systeem houdt nauwkeurig de uitgifte en teruggave in de gaten, waardoor wij kunnen inspelen op de voorraadbehoeften. De veiligheidsmiddelen die uit de Safety Shop worden gebruikt, worden digitaal geregistreerd in het systeem en eventueel weer gereinigd of vervangen. Alle gemachtigde personen ontvangen een persoonsgebonden pas, waaraan de naam, bedrijfsnaam en tijdstip van uitgifte en teruggave wordt gekoppeld. De uitgifte van de middelen wordt hierdoor volledig beheerd en controleerbaar.