Haal een erkend certificaat met RBC Trainingen

Via RBC Trainingen verzorgen wij veiligheid gerelateerde trainingen en cursussen, zowel op onze locatie als extern en op maat voor o.a. ademlucht, gasmeten, brandwacht, Buitenwacht, BHV, VCA, VIL VCU en vorkheftruck. Ook verzorgen wij trainingen en cursussen op maat. Wij beschikken over ruime instructielokalen en een praktijkruimte waar allerlei praktijkfacetten uitgevoerd en geëxamineerd kunnen worden. De instructies worden gegeven door de beste professionals en getoetst door een onafhankelijk examenbureau. Dat is een waarborg van de kwaliteit van het certificaat en de opdrachtgevers weten daardoor dat ze een opgeleide professional inhuren.

RBC is een erkende opleider voor de cursussen VCA, VCU brandwacht, BHV, gasmeten, kleine blusmiddelen, SOG, BHV en havenbeveiliging.

Maatwerk trainingen

Op zoek naar maatwerk trainingen en cursussen? Voor groepen vanaf vijf personen verzorgen wij maatwerkcursussen die geheel afgestemd worden op uw organisatie. De training en/of cursus kan bij u op locatie of op onze eigen locatie in Rotterdam worden gegeven.

Training aanvragen?

RBC biedt verschillende trainingen en cursussen aan binnen de veiligheid. Wilt u meerdere medewerkers tegelijk hun gasmeten, VCA of een andere cursus laten behalen? Intern, extern of op maat, RBC biedt dé oplossing. Voor groepen vanaf vijf personen verzorgen wij maatwerkcursussen die geheel afgestemd worden op uw organisatie. Voor meer informatie over onze cursusmogelijkheden, neem dan contact met ons op.