Technische oplossing

De veiligheidstoezicht van RBC beperkt zich niet tot alleen de inzet van mensen. Zo hebben wij in onze CCTV ‘Mobile Command Safety Unit’ een geavanceerde technische oplossing ontwikkeld die veiligheidstoezicht via cameratoezicht, toegangscontrole en continue gasdetectie naar een volgend niveau brengen. Actuele data kunnen wij vergelijken en gebruiken om gevaarlijke situaties te voorkomen of om direct maatregelen te nemen. Onze innovatieve dienstverlening biedt daardoor een hogere veiligheid tegen kostenbesparende oplossingen.

Techniek besloten ruimtes

De CCTV wordt bediend door een engineer én observant die op locatie de camerabewaking, toegangscontroles en continue gasdetectie monitoren. De engineer en observant wisselen de monitoring in de CCTV en de bewaking op de locatie samen af en kunnen meerdere besloten ruimtes, door middel van de camerabewaking monitoren en de gasmeting, in de gaten houden. Waar veelal gebruik wordt gemaakt van een mangatwacht, maken wij gebruik van onze efficiënte techniek voor:

  • Camerabewaking binnen en buiten terrein
  • Toegangscontrole voor in- en uitbadgen van personen
  • Continue gasdetectie
  • Ontruimingsalarm

Techniek bewaking project

Voor locaties waar tijdelijke of langdurige bewaking noodzakelijk is, zoals tijdens een turnaround, kunnen wij met onze techniek werknemers registreren via een badge en via een tourniquet toegang geven tot een projectgebied. De gemachtigde werknemers ontvangen een persoonsgebonden badge, waaraan de naam, bedrijfsnaam en registratie van het te betreden of verlaten terrein wordt vastgelegd. De aanwezigheid van werknemers wordt hierdoor volledig beheerd en controleerbaar. De bewaking met een badge en tourniquet kan ook aangevuld worden met een camerasysteem om alles 24/7 te monitoren.

Veiligheidstoezicht aanvragen?

Veiligheidstoezicht met techniek en eventueel camera’s. Altijd live meetresultaten en kostenbesparend ten opzichte van de traditionele inzet van Brandwachten of Mangatwachten. Vraag direct een offerte aan voor meer informatie.