Technische oplossing

De veiligheidstoezicht van RBC beperkt zich niet tot alleen de inzet van mensen. Zo hebben wij in onze CCTV ‘Mobile Command Safety Unit’ een geavanceerde technische oplossing ontwikkeld die veiligheidstoezicht via cameratoezicht, toegangscontrole en continue gasdetectie naar een volgend niveau brengen. Actuele data kunnen wij vergelijken en gebruiken om gevaarlijke situaties te voorkomen of om direct maatregelen te nemen. Onze innovatieve dienstverlening biedt daardoor een hogere veiligheid tegen kostenbesparende oplossingen.

Veiligheid in besloten ruimtes

De CCTV wordt bediend door een engineer én een operator on site die de camerabewaking, continue gasdetectie en toegangscontroles monitoren. Een engineer en operator wisselen de monitoring in de CCTV en de bewaking op de locatie samen af. De engineer en operator kunnen meerdere besloten ruimtes door middel van de camerabewaking monitoren en de gasmeting in de gaten houden.

Veiligheidstoezicht met camera’s aanvragen

Altijd live meetresultaten en kostenbesparen ten op zichte van de traditionele inzet van Brandwachten. Vraag direct een offerte aan voor meer informatie.