Turnaround service

RBC is al jaren dé partner voor het waarborgen van de veiligheid tijdens een turnaround of onderhoudsstop. Wij leveren personeel, materialen en technieken om de turnaround zo veilig en efficiënt mogelijk te ondersteunen. Ook kunnen wij de gehele coördinatie en management van de turnaround of onderhoudsstop en ook de coördinatie van de subcontractors op locatie uit handen nemen. Vanuit onze on site RBC Safety Shop beheren wij 24/7 de uitgifte en teruggave van veiligheidsmiddelen die op locatie tijdens een turnaround worden gebruikt. Door het digitaal registeren van de materialen en het naar behoefte inzetten van het veiligheidspersoneel kunnen wij zo efficiënt mogelijk handelen. Dit resulteert vaak in lagere kosten.

Onze turnaround service bestaat uit:

  • Voorbereiden en planning;
  • Verhuurmateriaal van PBM, adembescherming, ademlucht trailers/trolleys, gasdetectie, communicatiemiddelen;
  • Face Fit testing;
  • Inzet van benodigd veiligheidspersoneel: veiligheidstoezichthouders, coördinatoren en projectleiders;
  • Service en onderhoud van gebruikt materiaal;
  • Safety Shop on site;
  • Digitaal administratiesysteem met inzicht in gebruikte materialen per persoon.

One Stop veiligheidsbeheer

RBC biedt een compleet aanbod aan veiligheidsoplossingen waardoor wij u vanuit één contactpunt kunnen voorzien in al uw veiligheidsbehoeften. Ons doel is om u compleet te ontzorgen. Alle diensten verzorgen wij vanuit eigen beheer, op die manier kunnen wij met recht zeggen dat wij dé partner zijn in het leveren van complete veiligheid. Onze ervaring en kunde anticiperen op de behoefte van de klant en wij gebruiken verschillende (technische) oplossingen en middelen om de veiligheid te waarborgen.

Turnaround service aanvragen?

Benieuwd naar hoe wij uw volgende turnaround zo efficiënt, veilig en kostenbesparend kunnen uitvoeren? Neem dan contact op met onze veiligheidsexperts. Wij bieden altijd een oplossing met onze offerte op maat.