Service center

Onze gecertificeerde monteurs verzorgen service en onderhoud volgens de vereiste normeringen in ons service center of op locatie. Het materiaal wordt onderhouden om het weer gebruiksgereed te maken. Door juist onderhoud aan de materialen, zoals ademlucht, gasdetectie en reddingsvesten wordt de levensduur verlengt en de veiligheid op de werkvloer verhoogd.

Binnen 24 uur weer gereed

In onze ruime werkplaats reinigen, onderhouden en keuren wij de veiligheidsmaterialen en maken ze gereed voor een inzet de volgende dag.

Werkplaats in Rotterdam

De werkplaats in onze service center is zeer uitgebreid en voorzien van een ruime werkplek waar ademluchttoestellen, cilinders, gasdetectie, reddingsvesten en overige veiligheidsmaterialen worden onderhouden, een wasruimte met drie industriële wasmachines én een droogruimte om de gereinigde veiligheidsmaterialen te drogen. Per dag kunnen onze gecertificeerde en ervaren monteurs wel 1.000 items voor u gereedmaken.

Ook is onze werkplaats voorzien van een eigen vulstation die via twee professionele Dräger compressoren de grote aantallen ademluchtflessen vullen.

Service en onderhoud nodig?

Onze ervaren monteurs staan voor u klaar voor service en onderhoud! Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via +31 (0)10 288 02 28.