Ademlucht onderhoud

Onze ervaren en hoog gecertificeerde monteurs verzorgen in onze service center periodieke ademlucht onderhoud aan ademluchttoestellen, ademluchtcilinders, volgelaatsmaskers, overdruk- en onderdruk ademluchtmaskers, ademautomaten (longautomaten), gordelkoppelstukken, vluchtmaskers, Airstream helmen, ARIS ademlucht trailer en ademlucht trolleys van verschillende merken. Door het onderhoud voldoen uw ademluchtmaterialen weer aan de wettelijke eisen en normeringen, waardoor de veiligheid van uw werknemer wordt gewaarborgd en de levensduur van de materialen wordt verlengd.

Inzicht service ademlucht

Altijd en overal inzicht hebben in de service status van uw ademluchtmaterialen. Bekijk via ons online RBC Service Inlog de status van uw ademluchtmaterialen.

In de klantenportal heeft u 24/7 inzage in uw lopende- en afgeronde service orders, service bon, certificaten, onderhoudslijst en de onderhoudskalender. De onderhoudskalender geeft aan wanneer een onderdeel weer voor onderhoud geïnspecteerd moet worden.

Service en onderhoud nodig?

Onze ervaren monteurs staan voor u klaar voor service en onderhoud aan uw ademlucht. Voor vragen of een passende offerte, neem dan contact met ons op.