Retour sturen van een product

Vanaf het moment dat u uw bestelling ontvangt, heeft u deze 14 dagen op zicht. Binnen dit termijn kunt u het product bekijken, na het verstrijken van de 14 dagen is de koopovereenkomst bindend. Binnen deze 14 dagen kan u uw bestelling herroepen en retour sturen. Speciaal door u bestelde producten en speciaal voor u vervaardigde producten zijn uitgesloten van retour, dit kan alleen in overleg of in geval van een productiefout van de fabrikant.

Om uw retour zo goed en snel mogelijk te verwerken vragen wij u om ons een e-mail te sturen naar info@rbc-group.eu om een retourordernummer aan te vragen. Nadat u van ons het retourordernummer heeft ontvangen, vragen wij u om binnen het herroepingsrecht de producten terug te sturen, voordat de herroepingstermijn is verstreken. We verzoeken u om het in de originele verpakking te retourneren. RBC Group is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede verpakking.

Nadat wij uw mededeling om te herroepen hebben ontvangen en de producten in goede orde retour zijn ontvangen, storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doorgaans binnen 5 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de betaling is gedaan. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Wanneer mag u een product terugsturen?

  • Binnen 14 dagen
  • Als u niet tevreden bent over het product
  • Het product niet gebruikt is.

Wanneer mag u een product niet terugsturen?

Speciaal door u bestelde producten en speciaal voor u vervaardigde producten zijn uitgesloten van retour, dit kan alleen in overleg of in geval van een productiefout van de fabrikant.

Heeft u nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur aanwezig om u vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via  info@rbc-group.eu.