Rescue Team member

Ben je sportief, alert, kun je snel schakelen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je niet claustrofobisch en heb je geen hoogtevrees? Dan is het Rescue Team misschien wel wat voor jou! Wij zoeken Rescue Team Members (RTM) voor verschillende projecten in de zware industrie en maritieme sector. 

Wat ga je doen?

Als RTM ben je op locatie aanwezig om in geval van een incident anderen uit besloten ruimte en op hoogte te redden. Het verlenen van eerste hulp of het uitvoeren van levensreddende handelingen kan daarbij nodig zijn. Om te zorgen dat je snel en effectief de redding uit kunt voeren rust je preventief de installaties uit met de nodige reddingshulpmiddelen. In de resterende tijd houd je actief toezicht op veiligheid in en om de installaties.
Om goed getraind te blijven zijn er door het jaar heen verschillende trainingsmomenten. Zowel intern bij RBC als bij de opdrachtgevers op locatie. Samen met je collega’s vorm je een hecht team die voor elkaar door het vuur gaan. 

Wat vragen wij?

  • In bezit zijn van brandwachtpapieren of bereid tot volgen van opleiding tot brand- en veiligheidswacht; 
  • Bereid tot volgen van opleiding tot Rescue Team Member; 
  • Bereid tot volgen van de opleiding Gasmeten; 
  • Affiniteit met veiligheid en techniek is een pre; 
  • Stressbestendig; 
  • Een echte teamplayer; 
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer; 
  • 24/7 beschikbaar. 

Wie zijn wij?

RBC is sinds 1994 dé specialist op het gebied van veiligheid en beveiliging in de industriële en maritieme sector. Wij bieden een compleet aanbod aan veiligheidsmaterialen, bekwaam veiligheids- en beveiligingspersoneel, cameratoezicht, toegangscontrole, veiligheidsopleidingen en (ad hoc) oplossingen, waardoor wij onze klanten vanuit één contactpunt kunnen voorzien in al hun veiligheidsbehoeften. Ook bieden wij een totaalpakket aan service en onderhoud voor de materialen, zowel op locatie als aan boord. Ons doel is om onze klanten compleet te ontzorgen op het gebied van veiligheid.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en Goes. Naast Nederland zijn we gevestigd in de haven van Antwerpen België én operationeel in Duitsland en Zwitserland.

Solliciteren

Spreekt de vacature je aan? Stuur dan je CV en motivatiebrie naar solliciteren@rbc-group.eu. Bij een positief bericht volgt een sollicitatiegesprek en een fysieke test en keuring. Voor vragen over de vacature, neem dan contact op met Kim de Wolf via +31 (0)10 288 02 27.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen over onze vacatures?

Heb je vragen over een vacature of wil je een volgende stap in je carrière zetten? Neem dan contact op met onze recruiter Kim de Wolf via solliciteren@rbc-group.eu of telefonisch via +31 (0)10 288 02 27. Dan kunnen wij samen je vragen en/of kansen bespreken.