Werken bij RBC

RBC staat continu open voor nieuwe werknemers met een passie voor veiligheid. Bekijk onze openstaande vacatures of plaats een open sollicitatie.

Vacatures

Onze bedrijfscultuur

RBC is van oudsher een familiebedrijf en sinds de oprichting in 1994 uitgegroeid tot een innovatieve en complete partner op het gebied van veiligheid. Wij kenmerken ons als een slagvaardig en nuchtere organisatie met een open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen, waardoor iedereen gemakkelijk bij elkaar binnenloopt om projecten en deadlines af te ronden.

Binnen RBC hebben wij een grote diversiteit aan functies, zowel op kantoor, in het magazijn als op locatie bij onze opdrachtgevers. Onze afdelingen bestaan uit Verkoop, Verhuur, Service, Logistiek, Finance, Human Resource en Marketing. Een belangrijp onderdeel van ons team is ook ons veiligheidspersoneel. Op locatie waarborgen onze middelbaar- en hoger veiligheidskundige (MVK en HVK), (Industriële) brandwachten, Rijksgediplomeerde brandwachten, manschappen, mangatwachten, rescue team, gasanalist, projectleider, safety officer, bedrijfshulpverlener, (ISPS) havenbeveiligers, port facility security officer, security host en objectbeveiliger de veiligheid op de werkvloer.

Doorgroeimogelijkheden

Wij stimuleren ontwikkeling bij onze werknemers. Via RBC Trainingen bieden wij veiligheid gerelateerde trainingen en opleidingen aan waarin onze werknemers de gelegenheid krijgen om zich eventueel verder te ontwikkelen binnen het vakgebied.

Open sollicitatie sturen

Wij staan continu open voor nieuwe werknemers met een passie voor veiligheid. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreekt ons bedrijf je aan? Dan ontvangen wij graag je open sollicitatie en CV via solliciteren@rbc-group.eu. Voor projecten en vast werk zijn wij regelmatig op zoek naar veiligheidsexperts, wellicht dat wij een mooie opdracht hebben die aansluit op je vaardigheden. Je ontvangt van onze HR afdeling altijd een reactie.

Vragen over onze vacatures?

Heb je vragen over een vacature of wil je een volgende stap in je carrière zetten? Neem dan contact op met onze recruiter via solliciteren@rbc-group.eu of telefonisch via +31 (0)10 851 66 54. Dan kunnen wij samen je vragen en/of kansen bespreken.