Nieuws 23 februari 2024

RBC Group: 30 jaar compleet in veiligheid

RBC Group viert op woensdag 21 februari haar dertigjarig jubileum. Gestart in ’94 als een regionale speler in Rotterdam, is RBC inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde partner op het gebied van

Nieuws 12 december 2023

Dekkcontrol treedt toe tot RBC Group

Dekkcontrol treedt toe tot RBC Group RBC Brandbeveiliging Nederland, onderdeel van de RBC Group, neemt DekkControl over. DekkControl, gevestigd in Sliedrecht, is specialist op het gebied van

Nieuws 25 april 2023

Heftruckcertificering

Onze monteurs denken graag met u mee. Heeft u service gerelateerde, of onderhoudsvragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder!

Nieuws 22 maart 2023

Persbericht RBC Group B.V.

RBC Group B.V. is continu gefocust op het ontwikkelen en verbeteren van de dienstverlening! RBC wil hier in samenwerking met alle klanten, medewerkers en partners succesvol in zijn.

Blog 22 augustus 2022

Wat is een Taak Risico Analyse – TRA?

Een Taak Risico Analyse (TRA) is een risicobeoordeling van een taak die voor de uitvoering van werkzaamheden wordt afgenomen. Hierin worden de maatregelen voor veilig werken vastgelegd en voorbereid.

Blog 25 juli 2022

RBC werknemer aan het woord | Frans

Frans is 60 jaar en sinds 2020 fulltime in dienst als Brandwacht en sinds kort als Site Coördinator binnen RBC. ''Als Site Coördinator ben ik het operationele aanspreekpunt voor het onderhoudswerk wat RBC begeleidt op een raffinaderij in Rotterdam.''

Nieuws 02 juni 2022

RBC onderneemt toekomstbestendig

Binnen RBC staan én gaan wij voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) door rekening te houden met het afstemmen van onze bedrijfsbeslissingen op people, planet en profit. Daarom mogen wij het MVO keurmerk op onze deur hangen.

Nieuws 13 april 2022

Maritime Industry beurs | 17 – 19 mei 2022

Van dinsdag 17 mei tot en met donderdag 19 mei 2022 vindt de Maritime Industry beurs plaats in Evenementhal Gorinchem. RBC zal daarbij aanwezig zijn met een eigen stand op standnummer K138. Registreer hier voor gratis toegang.

Blog 04 april 2022

Brandwacht werkzaamheden | Wat doet een Brandwacht?

Een veel gestelde vraag is; wat doet een Brandwacht? Een Brandwacht houdt preventief toezicht tijdens risicovolle werkzaamheden en brandgevaarlijke situaties en wordt veelal ingezet in de jachtenbouw, scheepsreparatie, tankopslag, chemie.

Nieuws 02 maart 2022

RBC ontvangt waardering voor service en flexibiliteit

Vorige week hebben wij een mooie waardering in service en flexibiliteit mogen ontvangen van onze industriële opdrachtgever Air Products. Na inspectie door onze monteurs bleek dat de oude blusmonitoren niet meer veilig ingezet konden worden.

Nieuws 03 februari 2022

RBC en Way2Safety bundelen de krachten

Wij zijn verheugd om te vermelden dat wij deze week de samenwerking met onze branchegenoot Way2Safety officieel hebben bekrachtigd. Met gemeenschappelijke instemming hebben wij vijftig procent van het aandelenpakket van Way2Safety overgenomen.

Blog 01 februari 2022

Brandwacht worden | Dit heb je nodig

Om een Brandwacht te worden heb je een opleiding tot Brandwacht nodig en kennis van brandpreventie en brandveiligheid. Via RBC Trainingen bieden wij verschillende korte opleidingen aan. De opleiding tot erkend Brandwacht duurt circa twee weken.

Nieuws 18 januari 2022

RBC tekent meerjarig contract met PreZero

Onlangs hebben wij een meerjarig contract mogen tekenen met PreZero voor het leveren van veiligheidstoezicht én bewaking. Met de inzet van ons veiligheidspersoneel en CCTV systeem blijven wij PreZero volledig technisch ontzorgen via cameratoezicht,

Nieuws 12 januari 2022

Normwaard treedt toe tot RBC Group

RBC Group en Normwaard hebben na zorgvuldig overleg besloten Normwaard toe te laten treden tot de RBC Group. Beide partijen sloten op 20 december jongstleden een overeenkomst.

Nieuws 06 december 2021

RBC waarborgt veiligheid tijdens shutdown

Voor een grondstoffenbedrijf in Roosendaal mochten wij voor een vierde keer de veiligheid tijdens de shutdown ondersteunen. Met inzet van onze Brandwachten én ons CCTV systeem hebben wij de opdrachtgever volledig technische ontzorgd.

Nieuws 10 februari 2021

Marine Safety Europe onderdeel van RBC

Vanaf 1 februari 2021 is Marine Safety Europe B.V. onderdeel geworden van RBC Group. ‘Door de samenwerking met Marine Safety Europe kunnen wij als RBC Group onze klanten nog beter van dienst zijn’.

Nieuws 22 augustus 2020

Vattenfall tekent contract bij RBC Group

Vattenfall keert na 5 jaar terug als klant bij RBC Group. Een groot compliment voor onze organisatie en medewerkers! Zij zijn het tenslotte die zich, steeds weer, 100% inzetten en als team voor een optimale dienstverlening zorgen!