Over RBC

RBC is sinds 1994 dé specialist op het gebied van veiligheid en beveiliging in de industriële en maritieme sector. Wij bieden een compleet aanbod aan veiligheidsmaterialen, bekwaam veiligheids- en beveiligingspersoneel, cameratoezicht, toegangscontrole, bedrijfscertificeringen, veiligheidsopleidingen en (ad hoc) oplossingen, waardoor wij u vanuit één contactpunt kunnen voorzien in al uw veiligheidsbehoeften. Ook bieden wij een totaalpakket aan service en onderhoud voor uw materialen, zowel op locatie als aan boord. Ons doel is om u compleet te ontzorgen!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en Goes. Naast Nederland zijn we gevestigd in de haven van Antwerpen België én operationeel in Duitsland en Zwitserland.

Compleet in veiligheid

Al onze diensten verzorgen wij compleet vanuit eigen beheer, op die manier kunnen wij met recht zeggen dat wij dé partner zijn in het leveren van complete veiligheid. Met onze ervaring en kunde anticiperen wij op de behoefte van onze klanten. Wij gebruiken hiervoor de meest geavanceerde middelen, technieken en oplossingen om de veiligheid te waarborgen.

Onze missie en visie

Wij bouwen en behouden lange relaties met zowel onze klanten als met onze eigen werknemers en dragen de missie om een betrouwbare partner te zijn die op elk moment van de dag een deskundige bijdrage levert aan de veiligheid.

We streven ernaar om een betrokken partner te zijn met persoonlijk contact, hoogste kwaliteit en continue verbetering van onze dienstverlening. Wij zijn transparant en eerlijk. Hier liggen voor ons de essentie van een goede partnership. Wij draaien onze hand niet om voor wijzigende acties en opdrachten en bieden totaaloplossingen voor iedere organisatie. Onze vakmensen zijn specialisten die er alles aan doen om op de hoogte te zijn en te blijven van alle veiligheidsaspecten en dragen 24/7 veiligheid uit waar wij als RBC voor staan.

  • Missie: Het zijn van een betrouwbare partner die op elk moment van de dag een deskundige bijdrage levert aan veiligheid.
  • Mission statement: Jarenlange ervaring, betrokkenheid, persoonlijk contact en kwaliteit staan garant voor het realiseren van onze missie. Door financieel verantwoorde bedrijfsvoering en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers streeft RBC naar een continue verbetering van de dienstverlening. Onze diversiteit aan mensen en middelen maken het verschil.
  • Visie: Compleet in veiligheid – Complete Safety.

Advies of offerte nodig?

Heeft u vragen of wenst u passend advies, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden altijd een oplossing met onze offerte op maat.