Vattenfall tekent contract bij RBC Group

Vattenfall keert na 5 jaar terug als klant bij RBC Group. Een groot compliment voor onze organisatie en medewerkers! Zij zijn het tenslotte die zich, steeds weer, 100% inzetten en als team voor een optimale dienstverlening zorgen bij onze opdrachtgevers. Wij kijken enorm uit naar de hernieuwde samenwerking en naar een langdurig partnership.

RBC Group zal met veiligheidspersoneel, technische oplossingen en Rescue Teams een bijdrage gaan leveren aan het veilig uitvoeren van werkzaamheden op de diverse Vattenfall locaties door Nederland. “We zijn erg blij met dit nieuwe contract”, aldus Michel Tooren, CEO van RBC Group. “Betrouwbaar partnership is al decennia lang één van onze centrale kernwaarden. Daar willen wij 100% voor staan. Een herziene samenwerking als deze, en zeker met zo’n prachtig mooi concern als Vattenfall, maakt ons dan ook extra trots.”

Meer nieuws

Nieuws 23 februari 2024

RBC Group: 30 jaar compleet in veiligheid

RBC Group viert op woensdag 21 februari haar dertigjarig jubileum. Gestart in ’94 als een regionale speler in Rotterdam, is RBC inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde partner op het gebied van