Rescue Team houdt toezicht op veilig werken in de Eemshaven

Tijdens de revisie van een fabriek in de Eemshaven in Groningen heeft ons Rescue Team standby gestaan voor alle besloten ruimte betredingen én werken op hoogtes. Gedurende vijf weken en twee shifts per dag hielden ze toezicht op veilig werken om zo incidenten te voorkomen. Hierdoor waren de mannen van alle ‘hoog risico’ situaties op de hoogte en konden ze direct medisch handelen en een noodtransport uitvoeren mocht er toch een incident plaatsvinden. Een goede ‘situation awareness’, volgens onze Rescue Manager.

Ons Rescue Team wordt veelal ingehuurd door verschillende bedrijven in Nederland, maar ook over de grenzen waarborgen zij de veiligheid op de werkvloer.

Rescue Team huren?

Met het Rescue Team van RBC haalt u jaren kennis en ervaring in redding op hoogte, diepte en in besloten ruimtes op de werkvloer. Voor het inhuren, advies of een passende offerte, neem dan contact met ons op via +31 (0)10 288 02 27.

Meer nieuws

Nieuws 13 april 2022

Maritime Industry beurs | 17 – 19 mei 2022

Van dinsdag 17 mei tot en met donderdag 19 mei 2022 vindt de Maritime Industry beurs plaats in Evenementhal Gorinchem. RBC zal daarbij aanwezig zijn met een eigen stand op standnummer K138. Registreer hier voor gratis toegang.

Blog 04 april 2022

Brandwacht werkzaamheden | Wat doet een Brandwacht?

Een veel gestelde vraag is; wat doet een Brandwacht? Een Brandwacht houdt preventief toezicht tijdens risicovolle werkzaamheden en brandgevaarlijke situaties en wordt veelal ingezet in de jachtenbouw, scheepsreparatie, tankopslag, chemie.

Nieuws 02 maart 2022

RBC ontvangt waardering voor service en flexibiliteit

Vorige week hebben wij een mooie waardering in service en flexibiliteit mogen ontvangen van onze industriële opdrachtgever Air Products. Na inspectie door onze monteurs bleek dat de oude blusmonitoren niet meer veilig ingezet konden worden.