Rescue Team houdt toezicht op veilig werken in de Eemshaven

Tijdens de revisie van een fabriek in de Eemshaven in Groningen heeft ons Rescue Team standby gestaan voor alle besloten ruimte betredingen én werken op hoogtes. Gedurende vijf weken en twee shifts per dag hielden ze toezicht op veilig werken om zo incidenten te voorkomen. Hierdoor waren de mannen van alle ‘hoog risico’ situaties op de hoogte en konden ze direct medisch handelen en een noodtransport uitvoeren mocht er toch een incident plaatsvinden. Een goede ‘situation awareness’, volgens onze Rescue Manager.

Ons Rescue Team wordt veelal ingehuurd door verschillende bedrijven in Nederland, maar ook over de grenzen waarborgen zij de veiligheid op de werkvloer.

Rescue Team huren?

Met het Rescue Team van RBC haalt u jaren kennis en ervaring in redding op hoogte, diepte en in besloten ruimtes op de werkvloer. Voor het inhuren, advies of een passende offerte, neem dan contact met ons op via +31 (0)10 288 02 27.

Meer nieuws

Nieuws 23 februari 2024

RBC Group: 30 jaar compleet in veiligheid

RBC Group viert op woensdag 21 februari haar dertigjarig jubileum. Gestart in ’94 als een regionale speler in Rotterdam, is RBC inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde partner op het gebied van