Rescue Team houdt toezicht op veilig werken in de Eemshaven

Tijdens de revisie van een fabriek in de Eemshaven in Groningen heeft ons Rescue Team standby gestaan voor alle besloten ruimte betredingen én werken op hoogtes. Gedurende vijf weken en twee shifts per dag hielden ze toezicht op veilig werken om zo incidenten te voorkomen. Hierdoor waren de mannen van alle ‘hoog risico’ situaties op de hoogte en konden ze direct medisch handelen en een noodtransport uitvoeren mocht er toch een incident plaatsvinden. Een goede ‘situation awareness’, volgens onze Rescue Manager.

Ons Rescue Team wordt veelal ingehuurd door verschillende bedrijven in Nederland, maar ook over de grenzen waarborgen zij de veiligheid op de werkvloer.

Rescue Team huren?

Met het Rescue Team van RBC haalt u jaren kennis en ervaring in redding op hoogte, diepte en in besloten ruimtes op de werkvloer. Voor het inhuren, advies of een passende offerte, neem dan contact met ons op via +31 (0)10 288 02 27.

Meer nieuws

Blog 22 augustus 2022

Wat is een Taak Risico Analyse – TRA?

Een Taak Risico Analyse (TRA) is een risicobeoordeling van een taak die voor de uitvoering van werkzaamheden wordt afgenomen. Hierin worden de maatregelen voor veilig werken vastgelegd en voorbereid.

Blog 25 juli 2022

RBC werknemer aan het woord | Frans

Frans is 60 jaar en sinds 2020 fulltime in dienst als Brandwacht en sinds kort als Site Coördinator binnen RBC. ''Als Site Coördinator ben ik het operationele aanspreekpunt voor het onderhoudswerk wat RBC begeleidt op een raffinaderij in Rotterdam.''