Rescue Team houdt toezicht op veilig werken in de Eemshaven

Tijdens de revisie van een fabriek in de Eemshaven in Groningen heeft ons Rescue Team standby gestaan voor alle besloten ruimte betredingen én werken op hoogtes. Gedurende vijf weken en twee shifts per dag hielden ze toezicht op veilig werken om zo incidenten te voorkomen. Hierdoor waren de mannen van alle ‘hoog risico’ situaties op de hoogte en konden ze direct medisch handelen en een noodtransport uitvoeren mocht er toch een incident plaatsvinden. Een goede ‘situation awareness’, volgens onze Rescue Manager.

Ons Rescue Team wordt veelal ingehuurd door verschillende bedrijven in Nederland, maar ook over de grenzen waarborgen zij de veiligheid op de werkvloer.

Rescue Team huren?

Met het Rescue Team van RBC haalt u jaren kennis en ervaring in redding op hoogte, diepte en in besloten ruimtes op de werkvloer. Voor het inhuren, advies of een passende offerte, neem dan contact met ons op via +31 (0)10 288 02 27.

Meer nieuws

Nieuws 25 april 2023

Heftruckcertificering

Onze monteurs denken graag met u mee. Heeft u service gerelateerde, of onderhoudsvragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder!

Nieuws 22 maart 2023

Persbericht RBC Group B.V.

RBC Group B.V. is continu gefocust op het ontwikkelen en verbeteren van de dienstverlening! RBC wil hier in samenwerking met alle klanten, medewerkers en partners succesvol in zijn.