RBC waarborgt veiligheid tijdens shutdown

Voor een grondstoffenbedrijf in Roosendaal mochten wij voor een vierde keer de veiligheid tijdens de shutdown ondersteunen. Met inzet van onze Brandwachten én ons CCTV systeem hebben wij de opdrachtgever volledig technisch ontzorgd middels cameratoezicht, digitale toegangsregistratie, spreek-luister verbinding en continue gasdetectie. Voor een optimale communicatie hebben wij onze huur portofoons tijdens de shutdown beschikbaar gesteld.

”Voor de 4e maal kunnen wij de veiligheidstoezicht van onze shutdown overlaten aan RBC. Mede door de korte lijnen worden e.v.t. uitdagingen gelijk aangepakt en hiermee blijft de veiligheid continu op het hoogste niveau.”

Wij danken wederom onze opdrachtgever voor het vertrouwen en kijken uit naar de volgende fijne samenwerking.

Meer nieuws

Blog 22 augustus 2022

Wat is een Taak Risico Analyse – TRA?

Een Taak Risico Analyse (TRA) is een risicobeoordeling van een taak die voor de uitvoering van werkzaamheden wordt afgenomen. Hierin worden de maatregelen voor veilig werken vastgelegd en voorbereid.

Blog 25 juli 2022

RBC werknemer aan het woord | Frans

Frans is 60 jaar en sinds 2020 fulltime in dienst als Brandwacht en sinds kort als Site Coördinator binnen RBC. ''Als Site Coördinator ben ik het operationele aanspreekpunt voor het onderhoudswerk wat RBC begeleidt op een raffinaderij in Rotterdam.''