RBC waarborgt veiligheid tijdens shutdown

Voor een grondstoffenbedrijf in Roosendaal mochten wij voor een vierde keer de veiligheid tijdens de shutdown ondersteunen. Met inzet van onze Brandwachten én ons CCTV systeem hebben wij de opdrachtgever volledig technisch ontzorgd middels cameratoezicht, digitale toegangsregistratie, spreek-luister verbinding en continue gasdetectie. Voor een optimale communicatie hebben wij onze huur portofoons tijdens de shutdown beschikbaar gesteld.

”Voor de 4e maal kunnen wij de veiligheidstoezicht van onze shutdown overlaten aan RBC. Mede door de korte lijnen worden e.v.t. uitdagingen gelijk aangepakt en hiermee blijft de veiligheid continu op het hoogste niveau.”

Wij danken wederom onze opdrachtgever voor het vertrouwen en kijken uit naar de volgende fijne samenwerking.

Meer nieuws

Nieuws 02 juni 2022

RBC onderneemt toekomstbestendig

Binnen RBC staan én gaan wij voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) door rekening te houden met het afstemmen van onze bedrijfsbeslissingen op people, planet en profit. Daarom mogen wij het MVO keurmerk op onze deur hangen.

Nieuws 13 april 2022

Maritime Industry beurs | 17 – 19 mei 2022

Van dinsdag 17 mei tot en met donderdag 19 mei 2022 vindt de Maritime Industry beurs plaats in Evenementhal Gorinchem. RBC zal daarbij aanwezig zijn met een eigen stand op standnummer K138. Registreer hier voor gratis toegang.