RBC waarborgt veiligheid tijdens shutdown

Voor een grondstoffenbedrijf in Roosendaal mochten wij voor een vierde keer de veiligheid tijdens de shutdown ondersteunen. Met inzet van onze Brandwachten én ons CCTV systeem hebben wij de opdrachtgever volledig technische ontzorgd middels cameratoezicht, digitale toegangsregistratie, spreek-luister verbinding en continue gasdetectie. Voor een optimale communicatie hebben wij onze huur portofoons tijdens de shutdown beschikbaar gesteld.

”Voor de 4e maal kunnen wij de veiligheidstoezicht van onze shutdown overlaten aan RBC. Mede door de korte lijnen worden e.v.t. uitdagingen gelijk aangepakt en hiermee blijft de veiligheid continu op het hoogste niveau.”

Wij danken wederom onze opdrachtgever voor het vertrouwen en kijken uit naar de volgende fijne samenwerking.

Meer nieuws

12 januari 2022

Normwaard treedt toe tot RBC Group

Normwaard treedt toe tot RBC Group RBC Group en Normwaard hebben na zorgvuldig overleg besloten Normwaard toe te laten treden tot de RBC Group. Beide partijen sloten op 20 december jongstleden een

10 februari 2021

Marine Safety Europe onderdeel van RBC

Vanaf 1 februari 2021 is Marine Safety Europe B.V. onderdeel geworden van RBC Group. ‘Door de samenwerking met Marine Safety Europe kunnen wij als RBC Group onze klanten nog beter van dienst zijn’.