RBC ontvangt waardering voor service en flexibiliteit

Vorige week hebben wij een mooie waardering in service en flexibiliteit mogen ontvangen van onze industriële opdrachtgever Air Products.

Na inspectie door onze monteurs bleek dat de oude blusmonitoren niet meer veilig ingezet konden worden. Hierop hebben wij snel gehandeld en – uiteraard na akkoord van de klant – een drietal nieuwe Akron blusmonitoren geleverd op locatie voor directe inzet.

Ook service of veiligheidsmaterialen nodig?

Wij bieden een compleet pakket aan o.a. service en veiligheidsmaterialen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een passende offerte aan te vragen. Wij helpen u graag verder.

Meer nieuws

Blog 22 augustus 2022

Wat is een Taak Risico Analyse – TRA?

Een Taak Risico Analyse (TRA) is een risicobeoordeling van een taak die voor de uitvoering van werkzaamheden wordt afgenomen. Hierin worden de maatregelen voor veilig werken vastgelegd en voorbereid.

Blog 25 juli 2022

RBC werknemer aan het woord | Frans

Frans is 60 jaar en sinds 2020 fulltime in dienst als Brandwacht en sinds kort als Site Coördinator binnen RBC. ''Als Site Coördinator ben ik het operationele aanspreekpunt voor het onderhoudswerk wat RBC begeleidt op een raffinaderij in Rotterdam.''