RBC ontvangt waardering voor service en flexibiliteit

Vorige week hebben wij een mooie waardering in service en flexibiliteit mogen ontvangen van onze industriële opdrachtgever Air Products.

Na inspectie door onze monteurs bleek dat de oude blusmonitoren niet meer veilig ingezet konden worden. Hierop hebben wij snel gehandeld en – uiteraard na akkoord van de klant – een drietal nieuwe Akron blusmonitoren geleverd op locatie voor directe inzet.

Ook service of veiligheidsmaterialen nodig?

Wij bieden een compleet pakket aan o.a. service en veiligheidsmaterialen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een passende offerte aan te vragen. Wij helpen u graag verder.

Meer nieuws

Nieuws 02 juni 2022

RBC onderneemt toekomstbestendig

Binnen RBC staan én gaan wij voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) door rekening te houden met het afstemmen van onze bedrijfsbeslissingen op people, planet en profit. Daarom mogen wij het MVO keurmerk op onze deur hangen.

Nieuws 13 april 2022

Maritime Industry beurs | 17 – 19 mei 2022

Van dinsdag 17 mei tot en met donderdag 19 mei 2022 vindt de Maritime Industry beurs plaats in Evenementhal Gorinchem. RBC zal daarbij aanwezig zijn met een eigen stand op standnummer K138. Registreer hier voor gratis toegang.