RBC levert veiligheidstoezicht tijdens onderhoud Maeslantkering

Ons werk brengt ons op bijzondere plekken. Zo verzorgen wij voor de aannemer van RWS (Rijkswaterstaat) het veiligheidspersoneel én de veiligheidsmaterialen bij de conserveringswerkzaamheden die RWS door de aannemer laat doen aan de Maeslantkering.

Onze mobiele controlekamer (CCTV) monitort via cameratoezicht, continu gasdetectie en digitale toegangsregistratie de veiligheid op het werkterrein van de aannemer. Met ons CCTV systeem bieden we een efficiënte inzet van veiligheidspersoneel; brandwachten, coördinatoren, observanten en engineers en 24 uurs monitoring.

Benieuwd hoe wij de veiligheid op uw terrein kunnen waarborgen?

Neem gerust contact met ons op via +31 (0)10 288 02 27 of stuur ons een e-mail naar info@rbc-group.eu. Onze safety experts helpen u graag verder!

Meer nieuws

Blog 22 augustus 2022

Wat is een Taak Risico Analyse – TRA?

Een Taak Risico Analyse (TRA) is een risicobeoordeling van een taak die voor de uitvoering van werkzaamheden wordt afgenomen. Hierin worden de maatregelen voor veilig werken vastgelegd en voorbereid.

Blog 25 juli 2022

RBC werknemer aan het woord | Frans

Frans is 60 jaar en sinds 2020 fulltime in dienst als Brandwacht en sinds kort als Site Coördinator binnen RBC. ''Als Site Coördinator ben ik het operationele aanspreekpunt voor het onderhoudswerk wat RBC begeleidt op een raffinaderij in Rotterdam.''

Nieuws 02 juni 2022

RBC onderneemt toekomstbestendig

Binnen RBC staan én gaan wij voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) door rekening te houden met het afstemmen van onze bedrijfsbeslissingen op people, planet en profit. Daarom mogen wij het MVO keurmerk op onze deur hangen.