RBC levert veiligheidstoezicht tijdens onderhoud Maeslantkering

Ons werk brengt ons op bijzondere plekken. Zo verzorgen wij voor de aannemer van RWS (Rijkswaterstaat) het veiligheidspersoneel én de veiligheidsmaterialen bij de conserveringswerkzaamheden die RWS door de aannemer laat doen aan de Maeslantkering.

Onze mobiele controlekamer (CCTV) monitort via cameratoezicht, continu gasdetectie en digitale toegangsregistratie de veiligheid op het werkterrein van de aannemer. Met ons CCTV systeem bieden we een efficiënte inzet van veiligheidspersoneel; brandwachten, coördinatoren, observanten en engineers en 24 uurs monitoring.

Benieuwd hoe wij de veiligheid op uw terrein kunnen waarborgen?

Neem gerust contact met ons op via +31 (0)10 288 02 27 of stuur ons een e-mail naar info@rbc-group.eu. Onze safety experts helpen u graag verder!

Meer nieuws

Nieuws 25 april 2023

Heftruckcertificering

Onze monteurs denken graag met u mee. Heeft u service gerelateerde, of onderhoudsvragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder!

Nieuws 22 maart 2023

Persbericht RBC Group B.V.

RBC Group B.V. is continu gefocust op het ontwikkelen en verbeteren van de dienstverlening! RBC wil hier in samenwerking met alle klanten, medewerkers en partners succesvol in zijn.

Blog 22 augustus 2022

Wat is een Taak Risico Analyse – TRA?

Een Taak Risico Analyse (TRA) is een risicobeoordeling van een taak die voor de uitvoering van werkzaamheden wordt afgenomen. Hierin worden de maatregelen voor veilig werken vastgelegd en voorbereid.