RBC Group en de daaraan gelieerde bedrijven groeien gezond door. Om onze missie, visie, doelstellingen en daarmee gepaard gaande groei voor nu en de toekomst verder door te zetten, is besloten het C-level te versterken. Vanaf 1 maart aanstaande treden twee nieuwe directeuren toe tot het Executive directieteam van de RBC Group; Robert van den Brule en Ricky Hazebroek.

 

Robert van den Brule wordt aangesteld als Chief Operating Officer. Met ruim 20 jaar ervaring binnen multinationals in de markt van Safety & Security, brengt Robert  een schat aan kennis & kunde vanuit diverse operationele en algemene managementrollen mee. Hierdoor zal Robert een sterke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van de teams in de  bedrijven binnen de RBC Group. Robert staat voor teamwork en mensgericht leiderschap en stelt deze aspecten altijd centraal.

Robert: “Met mijn stap naar RBC treed ik weer in de wereld van het familiebedrijf, gedreven door ras ondernemers. Zo’n bedrijf spreekt mij enorm aan. Zeker met mijn achtergrond als zoon van een ondernemer en mijn rijkelijk opgedane ervaring in de afgelopen jaren in de internationale omgeving van (arbeids)veiligheid. De nieuwe rol van COO binnen RBC is voor mij een hele mooie en uitdagende stap. Ik kijk uit naar de samenwerking met alle klanten, partners, leveranciers, collega’s en andere stakeholders.”

Ricky Hazebroek maakt als Chief Financial Officer (CFO) de organisatie op C-level compleet. Ricky is een bekend en alom gewaardeerd persoon binnen de RBC organisatie. Hij is nu werkzaam als Finance Director en maakt de stap naar CFO. De keuze voor Ricky is een logische. Hij heeft bewezen over het juiste RBC-DNA te beschikken: een tomeloze inzet, optimale betrokkenheid en een innovatieve kijk op zaken. Zijn toekomst- en servicegerichte manier van denken en doen passen naadloos binnen de strategie van het bedrijf.

Ricky: “Naast de goede samenwerking met het huidige senior managementteam verwacht ik in samenwerking met Robert een verdere professionaliseringsslag te kunnen maken. Zowel in de Benelux als daarbuiten. Ik hoop de aanwezige kennis en ervaring te kunnen combineren met de nieuwe inzichten om zo tot de beste mix te komen. De strategische visie richting 2028 is helder. Met deze stap heb ik alle vertrouwen in het behalen hiervan.“

Michel Tooren en Pim van der Est, directeur-eigenaren van de RBC Group, zijn zeer verheugd met de kracht en kennis die Robert en Ricky toevoegen aan de RBC organisatie.

“Wij zijn er van overtuigd dat met de aanstelling van deze twee ervaren leiders de gezonde groei van RBC in de juiste banen wordt geleid. Vanaf 1 maart beschikken wij over een compleet en professioneel management- en directieteam binnen een organisatie die haar bestaan en groei dankt aan haar klanten,  haar medewerkers, haar partners en haar leveranciers. Wij doen dit met elkaar. Onze missie, visie en kernwaardes staan centraal en maken het mogelijk altijd weer stappen vooruit te zetten. Vanzelfsprekend gekoppeld aan de kwaliteit van onze producten en onze optimale dienstverlening. Daar zijn we blij mee en trots op. En we beseffen ons ook dat wij onze ambities nog beter waar kunnen maken. Wij bouwen zo als team verder aan het iedere dag waarmaken van onze visie: ‘Complete Safety’.”

RBC Group is gestart in ’94 als een regionale speler in Rotterdam en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde partner op het gebied van veiligheid & beveiliging in de Benelux. Actief binnen de zware industrie, jachtenbouw, scheepsbouw en -reparatie, automotive, binnenvaart en zeevaart. Waar in 1994 nog twee mensen dit waarmaakten, wordt het familiebedrijf nu vertegenwoordigd door circa 1.000 medewerkers. Stuk voor stuk zorgen zij ervoor dat veiligheid en beveiliging tot in detail wordt geborgd. Het unieke karakter van RBC Group komt vooral naar voren in het gegeven dat RBC nog altijd werkzaam is voor klanten van het eerste uur. Ook is RBC trots op haar grote groep loyale medewerkers. Ambassadeurs die elke dag het verschil maken!

Anno 2024 is RBC een alom aanwezige partij binnen kleine organisaties en multinationals. Bij ieder bedrijf waar veiligheids- of beveiligingsbehoeftes optimaal moeten worden ingevuld. Denk aan leveren, verhuren en onderhouden van gasdetectie, ademlucht, valbeveiliging, reddingsvesten, blusmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook veiligheids- en beveiligingspersoneel, cameratoezicht, toegangscontrole, bedrijfscertificeringen, veiligheidsopleidingen en professionele, unieke oplossingen op locatie maken dat RBC haar visie al 30 jaar waarmaakt: Complete Safety!

Meer nieuws

Nieuws 23 februari 2024

RBC Group: 30 jaar compleet in veiligheid

RBC Group viert op woensdag 21 februari haar dertigjarig jubileum. Gestart in ’94 als een regionale speler in Rotterdam, is RBC inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde partner op het gebied van

Nieuws 12 december 2023

Dekkcontrol treedt toe tot RBC Group

Dekkcontrol treedt toe tot RBC Group RBC Brandbeveiliging Nederland, onderdeel van de RBC Group, neemt DekkControl over. DekkControl, gevestigd in Sliedrecht, is specialist op het gebied van