RBC Group viert op woensdag 21 februari haar dertigjarig jubileum. Gestart in ’94 als een regionale speler in Rotterdam, is RBC inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde partner op het gebied van veiligheid & beveiliging in de Benelux. Actief binnen de zware industrie, jachtenbouw, scheepsbouw en -reparatie, automotive, binnenvaart en zeevaart.

Al decennia voert RBC Group de slogan ‘Complete Safety’. Waar in 1994 nog twee man dit waarmaakten, wordt het familiebedrijf nu vertegenwoordigd door circa 1.000 medewerkers. Stuk voor stuk zorgen zij ervoor dat veiligheid en beveiliging tot in detail wordt geborgd. Het unieke karakter van RBC Group komt vooral naar voren in het gegeven dat RBC nog altijd werkzaam is voor haar klanten van het eerste uur. Ook is RBC trots op haar grote groep loyale medewerkers. Ambassadeurs die elke dag het verschil maken!

Anno 2024 is RBC een alom aanwezige partij. Zowel bij kleine organisaties als multinationals. Bij ieder bedrijf waar veiligheids- of beveiligingsbehoeftes optimaal moeten worden ingevuld. Denk aan leveren, verhuren en onderhouden van gasdetectie, ademlucht, valbeveiliging, reddingsvesten, blusmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook veiligheids- en beveiligingspersoneel, cameratoezicht, toegangscontrole, bedrijfscertificeringen, veiligheidsopleidingen en professionele, unieke oplossingen op locatie maken dat RBC haar slogan al 30 jaar waarmaakt: Complete Safety!

Michel Tooren en Pim van der Est, directeur-eigenaren van de RBC Group, laten weten de komende vijf jaar onverstoord door te gaan met haar ambities: “Internationaal, zeker binnen Europa, is het onze doelstelling de bestaande activiteiten verder uit te breiden. Acquisities sluit RBC niet uit. Er ligt een prachtige strategische visie richting 2028. We hebben er alle vertrouwen in de gezonde doelstellingen binnen deze visie waar te maken. Trots, passie en de collectieve wil dit daadwerkelijk te bereiken vind je terug in alle geledingen van onze organisatie. Daarom kijken wij nu al uit naar het volgende jubileum”.

Onder de RBC Group vallen, naast de eigen divisies, ook Marine Safety Europe, Normwaard, Way2Safety Services, Check Safety Professionals en DekkControl.

Meer nieuws

Nieuws 12 december 2023

Dekkcontrol treedt toe tot RBC Group

Dekkcontrol treedt toe tot RBC Group RBC Brandbeveiliging Nederland, onderdeel van de RBC Group, neemt DekkControl over. DekkControl, gevestigd in Sliedrecht, is specialist op het gebied van