Normwaard treedt toe tot RBC Group

RBC Group en Normwaard hebben na zorgvuldig overleg besloten Normwaard toe te laten treden tot de RBC Group. Beide partijen sloten op 20 december jongstleden een overeenkomst.
Michel Tooren, Pim van der Est van RBC Group en Mark Kraijo en Sandra Kraijo – van Vugt van Normwaard ondertekenden de overeenkomst.

RBC Group heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en staat voor compleet in veiligheid. Naast autonome groei, is groei ook bewerkstelligd door overnames. RBC is succesvol waar het gaat om het verkopen en verhuren van producten, diensten én professionals op het gebied van veiligheid en beveiliging voor nationale en internationale organisaties. Binnen RBC Group staat de mens in alle opzichten centraal. Mensen zijn van essentieel belang voor de bedrijfsvoering van RBC.

Normwaard is een stabiel organisatieadviesbureau op het gebied van bedrijfscertificeringen en zorgt er voor dat bedrijfscertificeringen worden behaald én behouden. Certificeringen als VCA, ISO, BRL, CO2 Prestatieladder of Veiligheidsladder voor gerenommeerde opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

De aandeelhouders van beide partijen laten weten enorm blij te zijn met de toetreding van Normwaard tot de RBC Group. Gezamenlijk geven zij aan: ´Dit is een goede stap voor onze organisaties. Normwaard zal RBC Group nog completer in veiligheid maken. Daarnaast zullen wij elkaar enorm versterken wat betreft wederzijdse opdrachtgevers en onze netwerken.’

Meer nieuws

06 december 2021

RBC waarborgt veiligheid tijdens shutdown

Voor een grondstoffenbedrijf in Roosendaal mochten wij voor een vierde keer de veiligheid tijdens de shutdown ondersteunen. Met inzet van onze Brandwachten én ons CCTV systeem hebben wij de opdrachtgever volledig technische ontzorgd.

10 februari 2021

Marine Safety Europe onderdeel van RBC

Vanaf 1 februari 2021 is Marine Safety Europe B.V. onderdeel geworden van RBC Group. ‘Door de samenwerking met Marine Safety Europe kunnen wij als RBC Group onze klanten nog beter van dienst zijn’.