Normwaard treedt toe tot RBC Group

RBC Group en Normwaard hebben na zorgvuldig overleg besloten Normwaard toe te laten treden tot de RBC Group. Beide partijen sloten op 20 december jongstleden een overeenkomst.
Michel Tooren, Pim van der Est van RBC Group en Mark Kraijo en Sandra Kraijo – van Vugt van Normwaard ondertekenden de overeenkomst.

RBC Group heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en staat voor compleet in veiligheid. Naast autonome groei, is groei ook bewerkstelligd door overnames. RBC is succesvol waar het gaat om het verkopen en verhuren van producten, diensten én professionals op het gebied van veiligheid en beveiliging voor nationale en internationale organisaties. Binnen RBC Group staat de mens in alle opzichten centraal. Mensen zijn van essentieel belang voor de bedrijfsvoering van RBC.

Normwaard is een stabiel organisatieadviesbureau op het gebied van bedrijfscertificeringen en zorgt er voor dat bedrijfscertificeringen worden behaald én behouden. Certificeringen als VCA, ISO, BRL, CO2 Prestatieladder of Veiligheidsladder voor gerenommeerde opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

De aandeelhouders van beide partijen laten weten enorm blij te zijn met de toetreding van Normwaard tot de RBC Group. Gezamenlijk geven zij aan: ´Dit is een goede stap voor onze organisaties. Normwaard zal RBC Group nog completer in veiligheid maken. Daarnaast zullen wij elkaar enorm versterken wat betreft wederzijdse opdrachtgevers en onze netwerken.’

Meer nieuws

Nieuws 02 juni 2022

RBC onderneemt toekomstbestendig

Binnen RBC staan én gaan wij voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) door rekening te houden met het afstemmen van onze bedrijfsbeslissingen op people, planet en profit. Daarom mogen wij het MVO keurmerk op onze deur hangen.

Nieuws 13 april 2022

Maritime Industry beurs | 17 – 19 mei 2022

Van dinsdag 17 mei tot en met donderdag 19 mei 2022 vindt de Maritime Industry beurs plaats in Evenementhal Gorinchem. RBC zal daarbij aanwezig zijn met een eigen stand op standnummer K138. Registreer hier voor gratis toegang.