Brandwacht worden

Om een Brandwacht te worden heb je een opleiding tot Brandwacht nodig. Via RBC Trainingen op onze locatie in Rotterdam bieden wij verschillende opleidingen aan. De opleiding tot erkend Brandwacht duurt circa twee weken en bestaat uit een praktijkgedeelte en een theoriegedeelte. De opleiding wordt gegeven door een ervaren professional en getoetst door een onafhankelijk examenbureau. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van jouw diploma.

Aan de slag als erkend Brandwacht

Wij bieden een baangarantie na het succesvol behalen van je diploma. Je krijgt de mogelijkheid om samen met onze ervaren Brandwachten de kennis en kunde leren toe te passen in de praktijk bij onze mooie opdrachtgevers in de (petro-) chemie, industriële locaties of rederijen. Wij bieden je een jaar de tijd om je beroep als Brandwacht verder te ontwikkelen en om te kijken of de functie en ons bedrijf echt aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Na een jaar krijg je bij goed functioneren een vast contract aangeboden.

Wat heeft RBC te bieden?

Wij willen langdurige relaties aangaan met onze medewerkers en bieden daarom een salaris dat aan de bovenkant van de markt zit, aangevuld met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Als Brandwacht binnen RBC kan je zowel parttime als fulltime aan de slag op één vaste locatie of juist op verschillende locaties. De flexibiliteit in uren en locatie is altijd bespreekbaar. Ook bieden wij doorgroeimogelijkheden naar een nieuwe of hogere functie, aanbrengbonus a € 500,-  én een groot netwerk aan veiligheidsexperts.

Aan de slag – Meld je aan

Heb je interesse om aan de slag te gaan als Brandwacht? Stuur dan je cv naar solliciteren@rbc-group.eu onder vermelding van vacature Brandwacht. Voor vragen kan je onze HR afdeling ook telefonisch bereiken via +31 (0)10 851  66 54.

Meer nieuws

Nieuws 02 juni 2022

RBC onderneemt toekomstbestendig

Binnen RBC staan én gaan wij voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) door rekening te houden met het afstemmen van onze bedrijfsbeslissingen op people, planet en profit. Daarom mogen wij het MVO keurmerk op onze deur hangen.

Nieuws 13 april 2022

Maritime Industry beurs | 17 – 19 mei 2022

Van dinsdag 17 mei tot en met donderdag 19 mei 2022 vindt de Maritime Industry beurs plaats in Evenementhal Gorinchem. RBC zal daarbij aanwezig zijn met een eigen stand op standnummer K138. Registreer hier voor gratis toegang.