Vakbekwame Security Host

De Security Host van RBC is een vakbekwame beveiliger en gastheer/vrouw in één en onderscheidt zich van andere organisaties door áltijd net een stapje verder te gaan. Ze treden preventief op bij calamiteiten en bieden gastvrijheid aan bezoekers. Gastvrijheid speelt bij RBC een belangrijke rol, onze Security Host zijn immers het verlengstuk van uw organisatie.

Breed inzetbaar en uw visitekaartje

Onze gastheren en gastvrouwen zijn breed inzetbaar, handelen adequaat en snel in geval van een calamiteit. Ze zijn het visitekaartje voor bezoekers, representatief, communicatief zeer vaardig én handelen altijd proactief. Ze zijn getraind om op een vriendelijke en klantgerichte manier de bezoekers te woord te staan en te helpen. Daarnaast dragen ze zorg voor de receptie, nemen de telefoon aan en verzorgen bijbehorende administratieve werkzaamheden. Een security host die aan alle wettelijke vereiste voldoet én optreed in geval van nood.

Security Host huren?

Huur een vakbekwame beveiliger en gastheer/vrouw in één bij RBC. Onze Security Host is 24/7 beschikbaar en voor ieder werkterrein en project. Voor vragen of een passende offerte, neem gerust contact met ons op.