Bewaking voor een veilige werkomgeving

RBC draagt iedere dag zorg voor de juiste beveiligingsoplossing door de inzet van mens, kennis en technische oplossingen. Met uiteindelijk één doel voor ogen: het waarborgen van een veilige werkomgeving van (haven)bedrijven, mensen, overheidsinstanties, terreinen en gebouwen. Dit doen wij door diverse beveiligingsdiensten te combineren. Denk aan diensten als ISPS havenbeveiliging, objectbeveiliging, toegangscontrole, mobiele surveillance en specifieke technische oplossingen. Iedere klus is uniek en vereist zijn eigen invulling.

RBC Bewaking voordelen:

  • Geavanceerde technieken
  • Compleet in veiligheid vanuit één betrouwbare partner
  • Beveiligingsprofessionals
  • 24/7 bereikbaar
  • Duidelijke rapportages
  • Korte communicatielijnen

Plan van aanpak

RBC staat voor transparant en concreet. Bij nieuwe opdrachtgevers starten wij onze dienstverlening met een implementatie van een compleet en helder plan van aanpak voor een optimale dienstverlening en het waarborgen van de veiligheid. Onder aansturing vanuit één contactpunt bieden wij 24/7 bereikbaarheid en volledige ontzorging van ieder project.

Inventariseren risicovolle situaties

De belangrijkste focus ligt bij het beheersbaar maken van de risico’s. Een gedegen inventarisatie van ongewone situaties binnen uw onderneming of afwijkend gedrag van mensen, gekoppeld aan onze kennis en kunde, zorgen ervoor dat wij onveilige situaties kunnen voorkomen. Met RBC Bewaking bent u verzekerd van de meest innovatieve technische oplossingen en van professionele en proactieve beveiligers.

RBC is erkend door Justitie onder registratienummer ND 3747.

Bewaking nodig op uw werkterrein?

RBC biedt 24/7 bewaking voor ieder werkterrein en project. Voor vragen of een passende offerte, neem dan contact met ons op.